کوکی پنیری - Frischkäse Kekse



اولین باری که این دستور رو تو مجله پیدا کردم و خوندم ی حسی به من میگفت شبیه به کیک پنیر آلمانی میشه :)))
الان میگم چرا , چون تو موادش پنیر هم هست  و من هم شدیدا عاشق کیک ینیر از نوع آلمانیش هستم 
و دلیل دیگه که موجب شد از این کوکی یا شیرینی خوشم بیاد وجود پودر  بادام  بود که همینجور قبلا هم گفتم خیلی طعم کیک و شیرینی ها رو خوشمزه میکنه 
و در ثانی اون دسته از دوستانی که مشکل با ارد معمولی دارند میتونند از این نوع ترکیبات استفاده کنند 
در مورد  بافت این کوکی باید بگم که فوقالعاده نرم و پوک هست , دقیقا بر عکس شکلش 
و طعم اون به خاطر وجود پودر بادام و همینجور پوست لیمو , یک مزه کاملا جدیدی برای من به وجود آورد 

مواد لازم :
پنیر خامه ای یا Frischkäse ٢٠٠ گرم 
روغن خالص ٥٠ گرم ( دوستانی که آلمان هستند , میتونند به دستور برشتوک شکلاتی برند و این  روغن رو ببینند ) 
شکر ١٢٠ گرم 
وانیل ١ قاشق چای خوری 
سفیده تخم مرغ ١ عدد 
آرد ٥٠ گرم 
پودر بادام ٢٠٠ گرم 
پوست لیمو ترش ١ قاشق چای خوری 
پیکینگ پادر ١ قاشق چای خوری 

طرز تهیه :
اول از همه بهتره تا پره های همزن شما کثیف نشده سفیده  رو خوب بزنید تا سفت شه و حجم پیدا کنه 
داخل ظرف دیگه روغن , شکر , پوست لیمو و وانیل رو بزنید تا مخلوط شه , بعد پنیر رو بهش اضافه کنید 


و بعد از مخلوط شدن اونها سفیده رو اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط رو هم بزنید 
حالا مواد باقیمانده خشک رو خوب با هم مخلوط کنید و طی ٢ تا ٣ مرحله به مواد قبلی اضافه کنید 
و به هم زدن دورانی ادامه بدید تا موادتون یک دست و مخلوط شه , بیشتر لازم نیست 


من کل مواد رو داخل یک کیسه فریزر ریختم و دهانه اونو کمی بیشتر بریدم و روی کاغذ روغنی  خالی کردم 
بهتره که کمی با فاصله اینکار رو انجام بدید 
شما به هر ترتیب دیگه که راحت هستید اونها رو روی سینی بزارید 
سپس درون فری که از قبل گرم کردم با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت ١٠ تا ١٢ دقیقه گذاشتم 
نباید رنگش برگرده , بعد از پختن و سرد شدن روی اونها کمی پودر شکر بپاشید 
این شیرینی ها چون از پنیر تهیه شده بهتره که در جای خنک نگهداری شه 
و در دمای معمولی اطاق هم ٢ تا ٣ روز میشه نگهداری کنید 
نوش جان , گیلدا 











Kommentare

  1. من فقط یه بار بیسکوئیت پنیری درست کردم ، این اما منو عاشق خودش کرد ، اتفاقا به نظر من ظاهرش هم نرمه ، مثل برف شده :)))
    ؟گیلدا جان تو مواد اولیه گفتی روغن خالص ، اما تو دستورالعمل نوشتی کره ، میشه با کره هم درست کرد ، هفته ی دیگه میرم تو کارش :))))
    دست گلت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نازنین , جات خالی گلم
      منو ببخش الان درست میکنم , گاهی اوقات آنقدر که حواسم پرت هست و وقتم کم , همینجوری به صورت اتومات مینویسم , و حواسم نیست :))))
      معمولا تو دستورات آلمانی که ذکر میکنه از روغن استفاده کنید , حتمن باید همون باشه و کره و مارگارین خرابش میکنه

      Löschen
    2. ممنون ازت گیلدا جان ، پس باید روغن بخرم
      منم مثل خودت ، انقدر تند تایپ میکنیم، خوب اشتباه پیش میاد دیگه عزیزم ، برای ما عادیه مهربون :*****

      Löschen
    3. فدای تو عزیزم :****

      Löschen
  2. با چایی فوق العاده ست
    نوش جونتون گیلدا جون

    AntwortenLöschen
  3. اره لاله جون , جات خالی گلم م م م

    AntwortenLöschen
  4. خیلی خوشمزه و نرم به نظر میاد گیلدا جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان ،خیلی عالی هستند .منم عاشق پنیرم باید امتحانش کنم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , اره یادم اومد که تو هم مثل من به پنیر علاقه داری :))
      امیدوارم که خوشت بیاد

      Löschen
  5. چه دستور خوب و جالبی! مزه اش هم که دیگه معلومه چیه!چه کیفی کردن اونایی که ازش نوش جون کردن!... دست گیلدای عزیزم درد نکنه با این دستورهای خوب و متنوعش

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم شبو جونم , جات خالی نازنین
      دروغ چرا , هر کی خرد خوشش اومد :)))))

      Löschen
  6. گیلدا جونم خوبی عزیزم؟ چند وقتیه خبری ازت ندارم! یکمی نگرانت شدم! امیدوارم حالت خوب باشه و مشکل خاصی نداشته باشی عزیزم! می بوسمت ، مواظب خودت باش

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نازنین که به فکرم بودی , مدتی بود که سرم حسابی شلوغ بود و اصلا وقت نت اومدن رو نداشتم
      الان کمی بهتر شده :))
      :****

      Löschen
  7. به به. گیلدا جون منم عاشق پنیرمممممممم

    عالیه. الهی همیشه مثل این عکس خوشگلت لبات خندون باشه.
    آپم و منتظرت

    AntwortenLöschen
  8. مرسی نگین جون , جات خالی عزیزم
    پس شما هم از عاشقان این لبنیات هستی ؟؟
    :)))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts