Gebackene Kartoffeln im Ofen



آلمانی ها یک خوراک با سیبزمینی دارند با نام Bratkartoffel که توضیحش رو  قبلا  تو این پست دادم 
این خوراک سیبزمینی یکی از خوراکهای رسمی و در واقع پای ثابت سفره هاشونه 
که به روشهای متفاوتی هم پخت میشه 
من سعی کردم با کمی تعقیر اینبار این خوراک رو به این روش درست کنم 
در حین ناباوری بسیار لذیذ و خوشمزه شد  , پیشنهاد میکنم امتحان کنید :)

مواد لازم :
سیبزمینی پخته ٣ تا ٤ عدد 
پنیر پیتزا ١٠٠ گرم 
نمک , فلفل 
خردل ١ تا ٢  قاشق چای خوری 
کره ٢ قاشق 
پیاز ١ عدد بزرگ که من از پیاز قرمز استفاده کردم 
پودر سوخاری ٥٠ گرم 
* این مقادیر رو میتونید بر حسب تمایل شخصی خودتون کمتر یا زیادتر کنید 

طرز تهیه :
سیبزمینی ها  رو بعد از پختن پوست کندم و به صورت مکعبی خرد کردم 
دقت کنید که سیبزمینی ها زیاد پخته نشه , چون  مقداری  از پختشون تو فر انجام میشه 
جداگانه پیازها رو خلال کردم و همراه با کره تفت دادم , میتونید کمی روغن هم مخلوط کنید 
من کره رو واسه عطر و  طعمش استفاده میکنم 
اگه دوست داشتید مقداری زردچوبه هم استفاده کنید 
خردل رو به پیازها اضافه کنید و از اون پودر سوخاری رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید , ولی سرخ نشه 
امکان داره تو این مرحله واسه اضافه کردن پودر سوخاری به روغن احتیاج داشته باشید , که اگه اینجور بود اضافه کنید


حالا ظرف نسوزی رو انتخاب کنید و مقداری از سیبزمینی ها رو کف ظرف بریزید و روی اونها رو مقداری پنیر بپاشید , دوباره اینکار رو تکرار کنید و بار دوم بعد از پنیر مخلوط پیاز و ارد سوخاری رو اضافه کنید


جوری بریزید که روی همه سیبزمینی ها رو بپوشونه و ظرفتون رو به مدتی که روی مود طلایی شه درون فر با حرارت ١٧٠ درجه قرار بدید 


میتونید این ترکیب رو کنار مواد گوشتی هم میل کنید 
نوش جون , گیلدا 








Kommentare

  1. ای جانم
    گیلدا باور می کنی من اگه نگم دقیقا ولی خیلی خیلی مشابه این غذا رو درست می کنم بدون اینکه بدونم از غذاهای ثابت آلمان است
    خیلی برام جالب بود مثلا تفاوت کار من با تو اینه که من سیب زمینی رو جدا نمی پزم. روش را با سس سفید پر می کنم و بعد از اضافه کردن باقی مواد می ذارم داخل فر
    اسمشم گذاشتم کاسرول سیب زمینی
    :)))
    بهرحال نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره لاله جون , آدم خیلی چیزها رو تهیه میکنه که میبینه یا تو فکر کس دیگه بوده یا مشابه اون بوده ;)
      البته اون مدلی که میگی رو آلمانی ها به عنوان افلاف میشناسند چون با سس سفید هست
      ولی این مدل سیبزمینی هاشون معمولا خشکه واسه همین هم هست که کنار چیزهای دیگه میخورند

      Löschen
  2. خیلی دوسش دارم گیلدا جان ، به به ، قبل از اینکه مواد رو بخونم ، نمیدونم چرا فکر کردم پیازها ، بادمجونن :))))
    حتما درستش میکنم ؛ بعد هم ، اسمش خیلی سخته :))))))))))))))

    AntwortenLöschen
  3. اره میدونم ساخته گلی , چه کنیم دیگه زبان آلمانی یعنی فاجعه :))))))
    اون هم بادمجون دیدی واسه اینه که مثل من عاشق بادمجونی :))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts