کوکی مغز آجیل





این شیرینی ,  لقمه ای هست و واسه خوردن آماده و حاضر و خوشمزه ه ه ه ه :))
ترکیب این شیرینی از دو ارد هست که یکی از اونها ارد برنج هست,  بخاطر همین اگه از ارد برنج مرغوب و خوب و عطر دار استفاده کنید, خیلی خیلی کیفیت بهتری خواهد داشت
برای روی این شیرینی ها میتونید از هر مغز آجیلی که دوست دارید استفاده کنید
یعنی حتی اگه مثل من دوست داشتید از گردو استفاده کنید سعی کنید که از گردوهایی که کوچیک هستن استفاده کنید تا راحتتر داخل دهان جا بشه :))) خوب اخه لقمه ای دیگه ه ه ه ه ^_^
یکی دیگه از خوبی های این کوکی اینه که کم شیرین هست ,  من از شیرینی هایی که شیرینیشون در حد نرمال باشه خوشم میاد ... اینو هم گفتم که با آگاهی به کم شیرین بودنش تهیه کنید
اگر در ظروف سر بسته نگهداری کنید , میتونید واسه مدت زمان طولانی داشته باشید و در کنار دوستان و اقوام خانواده از میل کردنش لذت ببرید


مواد لازم :
ارد سفید ۱۲۰ گرم
ارد برنج ۱۲۰ گرم
کره ۱۴۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
زرده ۲ عدد تخم مرغ
پوست لیمو یا پرتقال یا هر اسانس دیگه , مقداری
کمی نمک
دانه کامل فندوق , بادام یا گردو .... به میزان لازم


طرز تهیه :
اول از همه پودر قند و کره رو خوب بزنید , در حدی که پفکی و سفید شه
در مرحله بعدی اسانس مورد نظرتون رو همراه با زرده ها اضافه کنید
کمی باز با هم زن بزنید و بعد آردها و نمک رو که از قبل الک کردید به مواد قبلیتون اضافه کنید و با دست ورز بدید
زیاد چنگ نزنید و بدونید که خمیرتون بسیار نرم و لطیف هست و به یک استراحت نیم ساعته احتیاج داره
همینجور که میدونید کوکی هایی که درونشون از ارد برنج استفاده میشه باید کمی استراحت کنن تا ارد برنج با رطوبت مواد ,  به اون کیفیت مطلوب برسه
حالا از خمیرتون گلوله های کوچکی که به قول معروف لقمه ای باشه تهیه کنید و گرد کرده و روی سینی قرار بدید و روی هر کدوم رو یکی از دانه های دلخواهتون رو قرار بدید و با انگشت کمی فشار بدید
میتونید یک عدد سفیده رو به چنگال خوب بزنید و با برس روی شیرینی ها بکشید تا چسبندگی بهتری بین خمیر و دانه ها باشه ( البته من انکار رو نکردم )
حالا درون فری که از گبل گرم کردین با دمای ۱۷۵ درجه و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بپزید
دقت کنید که رنگ روی شیرینی تیره نشه
و اینو هم بدونید که وقتی سفیده بزنید رنگ روش کمی تیره تر هست تا بدون اون ^_^
نوش جان , گیلدا






Kommentare

Beliebte Posts